Web Designer

Wojsko Polskie - forum wojskowe

Badanie psychologiczne

Badanie psychologiczne

Postprzez Gabriela poniedziałek, 22 marca 2010, 10:46

Witam,

Nazywam się Gabriela Ziembicka i studiuję psychologie w Krakowie na UJ. Piszę pracę magisterską dotyczącą polskich żołnierzy, którzy brali udział w misjach pokojowych. Szukam ochotników do badania. Badanie polega na wywiadzie dotyczącym historii życia badanej osoby oraz wypełnieniu 6 kwestionariuszy testowych. Czy znalazł by się ktoś, kto zgodził by się uczestniczyć w moim badaniu? A może mogli byście mi zasugerować gdzie znajdę takie osoby? Za każdą pomoc będę bardzo wdzięczna.
Gabriela
Szeregowy
Szeregowy

Re: Badanie psychologiczne

Postprzez Danka środa, 7 kwietnia 2010, 21:07

Nie jestem żołnierzem, jeszcze ;) ale kilka prac mgr w swoim życiu napisałam. Nie sądzę, żeby tutaj ktoś Ci odpisał, choć mogę się mylić. Polecam drogę oficjalną, czyli stosowne pismo z UJ od uczelni i promotora, że taką pracę piszesz, że chciałabyś przeprowadzić takie badania, stosując następujące metody i narzędzia badawcze. Konkretnie jakich i ilu żołnierzy chciałabyś przebadać. Najlepiej uderzyć do Jednostki Wojskowej.

Uzyskanie zgody na przeprowadzenie tego typy badań w instytucjach typu wojsko, zakład karny to dużo papierologii i załatwiania, ale da się to zrobić. Satysfakcja gwarantowana, jeżeli już przez to przebrniesz.

Jeżeli masz ochotę pisz na PW.
Danka
Szeregowy
Szeregowy

Powrót do Archiwum