Web Designer

Wojsko Polskie - forum wojskowe

CZY MAM SZANSE BYC ŻOŁNIERZEM !!! POMOCY PROSZE

Informacje o procedurach przyjęcia do Wojska Polskiego

CZY MAM SZANSE BYC ŻOŁNIERZEM !!! POMOCY PROSZE

Postprzez KOWBOYS środa, 19 października 2011, 13:42

Witam Wszystkich

Mam 27 lat i chciałbym prosić o porade.Otóz zaczne od początku
Zasadniczą służbe wojskową odbywałem zaraz po zakończeniu szkoły mając 19 lat.Zgłosiłem się sam byłem ochotnikiem gdyz zawsze chciałem być ''człowiekiem mundurowym''.Niestety zasadniczej służby wojskowej nie ukończyłem.Po siedmiu miesiącach chyba na własne życzenie zostałem zwolniony z wosjka.Brakowało mi jeszce 2 miesięcy odsługi w wojsku.Zwolniony byłem z powodu cytuje lekarza '' zaburzenie nerwicowe typu neurastenicznego znacznie uspośledzajace zdolności adaptacyjne''.Powiem prawde że no nic mnie nie dolegało,ja po prostu wyszedłem po to by zaopiekowac się moją matką.W tym okresie moj ojciec opuścił ją,matke eksmitowali z mieszkania wtedy wydawało mi sie ze muszę się nią zajć,załatwić inny lokal,zarobuic pieniadze by jakoś ułozyć zycie.Dostałem kategorje B
Po roku zostałem powtórnie wezwany na komisję lekarska gdzie dostałem kategorie D.
Mineło sporoczasu i chciałby ten bład jakoś naprawić.Mam kategorje D i nic dalej nie moge
Wiem ze jestem sam sobie winien juz nieraz tego ząłowałem ale prosze o pomodz czy mogę cos zrobić w kierunku by zmienić kategorje na A ??
Ja nigdy się nie leczyłem u psychologa zadnej historji choroby nie mam
Jestem postawny i silny czy mam dalej szanse??
pierwszy raz pisze na forum bardzo bym prosił o rade czy mam jeszce szanse byc złonierzem,czy da się zmienic tą kategorję z D na A
dziekuje z góry
pozdrawiam
KOWBOYS
Szeregowy
Szeregowy

Re: CZY MAM SZANSE BYC ŻOŁNIERZEM !!! POMOCY PROSZE

Postprzez www.wojskowe.info piątek, 21 października 2011, 16:21

Z kat. D i E nie przejdzie. Takich osób nie kwalifikuje się do służby.
www.wojskowe.info
Marszałek
Marszałek

Powrót do Praca w Wojsku Polskim