przez kajeczka poniedziałek, 24 listopada 2008, 22:10
Projekt nowej ustawy o służbie wojskowej żołnierzy zawodowych zakłada obniżenie wymogów co do wykształcenia kandydatów. Zmiany mają nastąpić po nowym roku. Niestety nie mogę zagwarantować w jakim zakresie. Trzeba poczekać... Moim zdaniem procedury muszą zostać uproszczone ze względu na niezbyt wysokie zainteresowanie pracą w wojsku. Popularność kobiet w armii z roku na rok wzrasta, ale do poziomu USA w tym zakresie brakuje nam z 20 lat . Wytrwałości i powodzenia !!!
Projekt ma być w przyszłym roku więc jak już Ja pisałam.Nienienie zgadzam się z toba ze to obniżenie w cale nie... Ja na przykład ja chcem pójść na studia ale nie pojde bo trzeba zdac sprawnosc a moja kodycja jest słaba ale o tuż nie o to chodzi nie tylko o to. TO JESY BARDZO DOBRE , że bedzie mozna pójsc do WKU i zgłosci sie na ochotnika o tuż tej os obie jak mi bedzie mi łatwiej w tedy na studia ofcerskie bede wiedziała czym to tak naprawde pachnie , czym to sie wiadze i czym to się je....... !!!!!!! I w tedy naprawde sie poczuje wojsko jak jest tak napradwe łatwo powiedziec ja chcem na studia oficerskie haaaaa......... mnie to smieszy ic do woja i tam zobaczysz jaka ttam jest..............