Web Designer

Wojsko Polskie - forum wojskowe

Praca w wojsku dla cywila

praca

Postprzez Magda piątek, 9 stycznia 2009, 21:07

Witam, czy istnieje możliwość podjęcia pracy w wojsku jako inżynier budownictwa, ale jako pracownik cywilny?
Magda

Re: praca

Postprzez www.wojskowe.info piątek, 9 stycznia 2009, 23:04

Osobiście nie słyszałem nigdy o takim stanowisku w jednostce wojskowej. :| Jest za to Wojskowa Administracji Koszar (WAK zabezpiecza od jednej do kilku jednostek), a nad nią Rejonowy Zarząd Infrastruktury. Można by tam poszukać.
www.wojskowe.info
Marszałek
Marszałek

pracownik cywilny wojsko polskie

Postprzez Paulusia22 niedziela, 25 stycznia 2009, 21:27

Witam. Mam 22 lata i mieszkam w Bydgoszczy. Chciałabym pracować w WP jako pracownik cywilny. Posiadam bardzo dobrą znajomość języka angielskiego oraz podstawwą niemieckiego w mowie i w piśmie. Mam pozwolenie radiowe na używanie urządzeń nadawczych lub nadawczo-odbiorczych w służbie radiokomunikacyjnej amatorskiej. Wcześniej wystawiałam faktury w języku polskim i angielskim, prowadziłam korespondencję z klientami anglojezycznymi mojego dawnego miejsca pracy. Czy mam szansę na zdobycie pracy w WP jako pracownik cywilny? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi :)
Paulusia22
Szeregowy
Szeregowy

Praca w wojsku dla cywila

Postprzez misia.1978 czwartek, 29 stycznia 2009, 22:18

Witam. Kłania się Gdynia.
Mam pytanie: jestem z zawodu pielęgniarką której zawód wykonywania zawodu "wyszedł", jestem po kursie dla pielęgniarek w Akademii Wojskowej w Łodzi ukończony egzaminem w stopniu młodszego chorążego (mianowany stopien)---czy mam jakąkolwiek szansę aby dostac pracę w wojsku---nie jako pielęgniarka,ani nic związanego z medycyną!!! Dodam, że uczę się w policealnej szkole na kierunku administracji bardzo chciałabym podjąc pracę w wojsku nie koniecznie jako zawodowy ale jako cywil. Byłam w WKU a tam tylko gały wybałamuszaja, że baba do wojska sie pcha---oczywiście niczego się ni edowiedziałam ani nic nie załatwiłam, wysłano mnie (sądzę, że na odczepnego) do Wejherowa i tam nic nie załatwiam-odeszłam z niczym.BARDZO PROSZĘ CZY KTOŚ MOŻE MI POWIEDZIEC CO MAM DALEJ ROBIC GDZIE SIĘ UDAC???
Coraz częściej słyszę, że do wojska dostaja się ci, któży maja znajomości---ja niestety nie mam żadnych pleców---więc co mam robic???
misia.1978
Szeregowy
Szeregowy

Logistyka - Pracownik cywilny

Postprzez Adriana76 czwartek, 26 lutego 2009, 21:34

Witam,
mam 33 lata i obecnie kończę studia magisterskie na Akademii Morskiej w Gdyni - kierunek logistyka i handel morski. Jestem zainteresowana pracą w wojskowym pionie logistyki, jednakże w charakterze pracownika cywilnego. W związku z powyższym mam pytanie: gdzie powinnam szukać informacji dotyczących zapotrzebowania, sposobów rekrutacji oraz ewentualych ofert pracy?
Pozdrawiam - Adriana
Adriana76
Szeregowy
Szeregowy

praca

Postprzez wanda2254 piątek, 6 marca 2009, 13:44

cywilna praca w wojsku :?: czy ktos wie cos na ten temat
wanda2254
Szeregowy
Szeregowy

Postprzez wanda2254 piątek, 6 marca 2009, 13:57

wanda2254 napisał(a):cywilna praca w wojsku :?: czy ktos wie cos na ten temat

chcialabym pracowac w wojsku jako cywil mam srednie wyksztalcenie znam 3 dodatkowe jezyki obsluge komputera .chcialabym sie dowiedziec jakie podanie i gdzie mam je zlozyc dziekuje
wanda2254
Szeregowy
Szeregowy

Postprzez mikrus36 sobota, 7 marca 2009, 22:07

Witam

Jako pracownik cywilny możesz startować do pracy w wojsku jednak chyba są ogłoszenia w danym WKU o zapotrzebowanie na pracownika cywilnego.Musiała byś po prostu się dowiedzieć w WKU.

pzdr
mikrus36
Kapral
Kapral

Chemik w wojsku

Postprzez gosiaflisek sobota, 16 maja 2009, 19:16

Witam
Mam 27 lat, jestem kobietą i ukończylam chemie na uniwersytecie. Czy znalazlabym prace w wojsku w swoim zawodzie najlepiej jako cywil? Jesli tak to od czego mam zacząć?
gosiaflisek
Szeregowy
Szeregowy

Re: Praca w wojsku

Postprzez misia.1978 czwartek, 20 sierpnia 2009, 13:13

Witam po raz kolejny. Nie wierzę---nikt nie potrafi odpowiedziec na moje (z punktu widzenia proste) pytanie. Jestem po prostu w szoku :shock:
misia.1978
Szeregowy
Szeregowy

Następna strona

Powrót do Archiwum