Witam Wszystkich Gorąco!!
Znam juz z niejednego forum reakcje niektorych Panow na zainteresowane pojsciem do wojska kobiet

no ale nigdy do żadej dyskusji sie nie właczylam no i pisze z mysla ze ktoś mi tutaj pomoże bo ciekawosc nie pozwala mi normalnie funkcjonowac heheh
A wiec zaczne od początku......idzie mi 19 roczek,w Maju pisze mature.......no i prosze Was nie smiejcie sie ale okropnie chcialam pojsc na ochotnika....co do mojej Matury i co do zdania jej licze raczej na szczescie,wiec nie moge napisac"zdam bankowo!!"ale pominmy to ......wiem ze musialabym poswiecic temu 6 miesiecy ale naprawde zrobie to z ogromna przyjemnoscia.....!!wiem juz o biegu na 1000m o uginaniu i prostowaniu ramion w podporze o skłonach tulowia i biegu zygzakiem .....jezeli o to chodzi to wiem juz o tym:)i Prosze was BARDZO nie piszcie mi odrazu "IDZ DO WKU TAM CI WSZYTSKO POWIEDZA" bo wiem ze to nieuniknione ale chce dowiedziec sie czegos od kogos kto juz to przerabial i wie o tym znacznie wiecej...

Ciekawi mnie jak to wszytsko sie odbywa.....co po zdaniu testu sprawnosciowego,kiedy mam sie juz do tego zabrac .....no i ta cala piekna reszta heheh....BARDZO PROSZE O POMOC.....Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na odpowiedzi:)