Web Designer

Wojsko Polskie - forum wojskowe

Jaka szkoła po maturze?

Jaka szkoła po maturze?

Postprzez anka_w77 niedziela, 25 kwietnia 2010, 01:13

Witam!
Mam nadzieje,ze pisze do odpwiedniego działu otóz ma pytanko jestem kobieta mam 24 lat i moim marzeniem jest dostanie sie do wojska,szkoly podoficerskiej.Jakie sa wymogi itp.(wiem ze jednym z warunków jest matura-posiadam tzn zdałam:)gdzie sie zgłosić.
Z góry dziekuje za odpowiedz
anna
anna_w3110@wp.pl
anka_w77
Szeregowy
Szeregowy

Re: Kobieta w wojsku

Postprzez Katarzyna Cz poniedziałek, 26 kwietnia 2010, 17:50

anka zgłoś nie do najbliższego wku w swoim rejonie tam ciędalej pokierują i doradzą.pozdrawiam.
Katarzyna Cz
Szeregowy
Szeregowy

Postprzez anka_w77 wtorek, 27 kwietnia 2010, 20:58

Dziekuje Ci bardzo Kasiu za odpowiedz.Wiem,że mnóstwo jest tu tego typu postów i wystarczyło by troche poczytać ale w tym dniu zwiedziłam wiele ston nio i nieznalzłam odpowiedzi na moje pyt.wiec wchodzac na ta strone odrazu "walnełam"posta bez uprzeniego przecztania iinych postów.Tłumacze sie tak bo wiele osób na takie typu posty odpowiadało:"ludzie czytajcie troche","wszystko jest w necie, ale trzeba sobie poszukać (a nie jest trudno znaleźć) zamiast walić na forum..."itp
jeszcze raz dziekuje za odpowiedz
pozdrawiam
anka_w77
Szeregowy
Szeregowy

Postprzez www.wojskowe.info środa, 28 kwietnia 2010, 12:35

Ze swojej strony polecam link szkoły wojskowe - to spis wszystkich szkół, do jakich możesz próbować się dostać. Dział jest wciąż w produkcji, ale adresy szkół już są, podoficerki nawet opisane :).
www.wojskowe.info
Marszałek
Marszałek

Powrót do Archiwum